Segítünk kiterjeszteni a határaidat!

Nagyobb forgalmat kínálunk Kis- és középvállalkozásoknak magas konverziót eredményező egyedi weboldalainkkal, Facebook - Instragram hírdetéssel.

Erősségünk a részletekben rejlik
-mit is nyújtunk? -

Prémium bővítmények

Megfizethető ár

Minőségi kivitelezés

Több éves tapasztalat

All in One csomag

Felhőtlen Online Jelenlét Egy Csomagban

(130.000 Ft bruttó végösszeg tartalmazza a 30.000 Ft értékű hírdetési keretet, amit a hírdetési platformok algoritmus betanításához fogunk használni.)

Az online jelenlét segít kiterjeszteni a határaidat és elérni a szélesebb közönséget. Egy weboldal lehetőséget nyújt a vállalkozásod vagy projekt bemutatására, információk megosztására és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Emellett növelheti a hitelességedet és növelheti az üzleti lehetőségeidet a digitális világban.

Álmodj nagyot és hozd meg céged online jelenlétének egy új dimenzióját egyetlen csomagban! Vállalkozásod sikerének alapját teremtheted meg azzal, hogy egy profi weboldalt és hatékony Facebook hirdetéseket kapcsolsz össze.

Engedd, hogy szakértő csapatunk megtervezze és kivitelezze a tökéletes weboldalt számodra. Az egyedi dizájn, a felhasználóbarát kezelőfelület és a mobilbarát design révén garantáltan lehengerlő benyomást keltesz a látogatókban. Egy ápolt és modern weboldal nem csak hitelessé tesz, de az ügyfeleid is könnyebben eligazodnak benne.

Szakértők által kidolgozott hirdetési stratégiák segítenek abban, hogy az igazi potenciális ügyfelekhez juttasd el az üzenetedet. Szegmentált célzás és kreatív hirdetési tartalmak révén növeld az elérést, generálj konverziókat és bővítsd ügyfélkörödet.

Miért Válaszd A Csomagunkat? Egyszerre biztosíthatod weboldalad megjelenését és hatékony hirdetéseidet. A két szolgáltatás összekapcsolása révén egy összehangolt online stratégiát építhetsz, amely a látogatók érdeklődését gyorsan konvertálja. Ne vesztegesd az időd, kezdj el építkezni az online sikeredhez most!

honlaref2

Tedd meg az Első lépést az Online Siker Útján:

Válassz Minket, és álmaid Weboldala hamarosan valósággá válhat!

Milyen előnyökkel jár egy weboldal?

Online jelenlét fontossága & Kötelező elemei

2023-ban egy hatékony és sikeres weboldal létrehozásához számos fontos szempontot figyelembe kell venni.

VISZONT

Számtalan előnnyel jár, ami pozitív hatással van a bevétel növelésére.

– Nagyobb elérhetőség: Egy weboldal révén bárki bármikor hozzáférhet a termékeidhez vagy szolgáltatásaidhoz, ami növelheti az üzleted elérhetőségét és potenciális vásárlók körét.

– Bemutatkozás és hitelesség: Egy jól tervezett weboldal bemutatja a vállalkozásod, a szolgáltatásaid és a termékeid. Ez növeli a vállalkozásod hitelességét és megbízhatóságát, ami fontos az ügyfelek megszerzése és megtartása szempontjából.

– Online értékesítés: Ha termékeket vagy szolgáltatásokat kínálsz, egy weboldal lehetővé teszi az online értékesítést. Ezáltal elérheted azokat az ügyfeleket is, akiknek nincs lehetőségük személyesen felkeresni téged.

– Marketing és reklám: Egy weboldal segítségével hatékonyabb marketingkampányokat indíthatsz, tartalommal érheted el a célcsoportodat, és könnyebben mérheted a kampányok hatékonyságát.

– Költséghatékonyság: Egy weboldal üzemeltetése gyakran költséghatékonyabb lehet, mint hagyományos marketingeszközök használata.

– Kapcsolattartás és visszajelzés: Egy weboldalon keresztül könnyen tarthatod a kapcsolatot az ügyfeleiddel, és lehetőséged van a visszajelzések begyűjtésére is, ami segíthet az üzleti folyamatok fejlesztésében.

– Versenyképesség: A mai digitális korban az online jelenlét elengedhetetlen a versenyben maradához. Egy weboldal segítségével versenyképesebbé válhatsz a piacon.

– Személyre szabott tartalom és ajánlatok: Egy weboldal lehetőséget ad arra, hogy személyre szabott tartalmat és ajánlatokat jeleníts meg az ügyfeleknek, ami növelheti a konverziós arányokat.

Reszponzivitás

Ez biztosítja, hogy a látogatók kényelmesen böngészhetnek és navigálhatnak a különböző eszközökön.

Sebesség

Ha túl sokáig tölt az oldal, akkor a látogatók elveszítik a figyelmüket.

Tartalom

Versenytársaihoz képest előrébb kerül a keresőmotorokban az a weboldal, ahol friss, minőségi és releváns tartalom kerül megosztásra.

Design

Vizuális tartalmak, képek, videók és infografikák segítenek az üzenet hatékonyabb átadásában és a figyelem megtartásában.

SEO

Az SEO alkalmazása segít a weboldaladnak jobb helyezéseket elérni a keresőben. Növeli az oldal látogatottságát, organikus forgalmat.

Biztonság

A weboldaladnak megfelelő biztonsági intézkedéseket kell tartalmaznia, például HTTPS protokollt és adatvédelmi irányelveket.

Analitika

Segít a jövőbeni döntéshozatalban és finomhangolásban, pl.: a Google Analytics, hogy nyomon követhesd a látogatottságot, a viselkedést és az oldal teljesítményét.

Ezek az alapvető szempontok segítenek egy modern, hatékony és felhasználóbarát weboldal kialakításában és fenntartásában 2023-ban. Az online világ folyamatosan változik, így fontos folyamatosan figyelemmel kísérni az új trendeket és igényeket.

Baborkozmetika
Pastalanagyker
Ildikrém
Füredi kozmetikus
Páskom kozmetika
Lamandalash
Ózon a maxon
Arterio
Zensitivecoaching

Visszajelzések

Már az elején lényegre törően megmondtad mire lehet számítani mit kapok mennyiért. Nem voltak rejtett költségek. Valamint a gyorsaságod . Mindig kitalálod amire gondolok még sokszor össze se áll a fejemben, de te már küldöd is. Saját ötleteid vannak, látszik hogy nagyon értesz hozzá. Azok a színek amiket ajánlottál a weblaphoz pl meg hogy így összeválogattad a termékek alapján hogy milyen szín illene, hát azt én az életbe ki nem találtam volna. Ezért is szólok még mindig neked bármi reklám anyagra is van szükségem mert amit én megálmodok 100%-osan azt te megvalósítod 110%-osan.

pastalanagyker_kep
B. A. Nagykereskedelmi forgalmazó

Nagyon szuper lett az oldal és annyira köszönöm fiúk! Rengeteg ötletem volt, mégsem tudtam pontosan elmondani, mit is szeretnék, de ez nem okozott gondot. Egyből egy rezgésre kerültünk és minden olyan lett, mint amilyet szerettem volna!

szcsenge_zensitivecoach
Sz. Cs. Meditációs coach

Köszönöm a gyors és precíz munkát! Kezdő vállalkozóként, nem szerettem volna mellékvágányokra jutni, ezért hálás vagyok amiért megtaláltalak titeket!

V. G. Vállalkozó

Mivel emberekkel foglalkozunk ezért mindennek zavartalanul, tökéletesen kell működnie, egy ilyen rendszerre volt szükségünk. Miután elkezdtük a közös munkát, mindig alaposan tájékoztattak a folyamatról és folyamatos egyeztetések mellett nagyon hamar elkészült az oldal.

B. G. Vállalkozó

Dolgozzunk együtt!

Valósítsuk meg együtt, amit elterveztél!

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le akciós weboldalainkról, iratkozz fel, hogy naprakész legyél.