Szerelés, javítás szenvedéllyel

Klímaberendezések telepítése és javítása egyenesen az otthonába vagy vállalkozásába!

Történetünk

A Klímamester Kft. 1985-ben alakult családi vállalkozásként egy kis garázsban. Az alapító, Péter úr, egy elhivatott klímamontőr volt, aki már fiatal korában érdeklődést mutatott a klímatechnika iránt. Az évek során a cég folyamatosan nőtt és fejlődött, és mára az egyik legmegbízhatóbb és elismert klímaszerelő vállalkozássá vált a régióban.

1420+

Elvégzett munka

100%

Ügyfél elégedettség

39 Év Tapasztalata

Több mint 39 év tapasztalatával és szakértelmével rendelkezünk a klímaszerelés területén. Csapatunk magas színvonalú szakmai képzésen esett át, és mindig naprakész a legújabb technológiák és módszerek terén.

Minőség és Megbízhatóság

Kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, s minden egyes munkánkra kiterjesztett garanciát vállalunk, hogy biztosítsuk ügyfeleink elégedettségét és bizalmát.

Ügyfélközpontúság

Rugalmas ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek minden kérdésben vagy problémában. Önnek csak ülnie kell, és élveznie a kényelmes klímát otthonában vagy irodájában.

Ha eddig a legmelegebb napokon egy második otthont keresett a hűtött szupermarketekben, ideje, hogy felhagyjon az áruházakban való hűsöléssel és saját klímával élvezze a hűvös otthon vagy iroda luxusát!

Korábbi projektek

Néhány példa a korábbi projekteinkről, amelyek bizonyítják szakértelmünket és elkötelezettségünket ügyfeleink kényelmének és elégedettségének biztosításában.

ABC Kft. irodaház klímaberendezés telepítése

A Kft. egy nagy irodaházat bízott ránk, hogy telepítsünk klímaberendezéseket az összes irodájukba. A projekt során a legújabb technológiával rendelkező klímaberendezéseket helyeztük el, melyek hatékonyan hűtik és fűtik az irodákat…

JKL Lakóközösség Klímaberendezések Felújítása

Több lakóépületében végeztünk felújítást és modernizálását. Célunk az volt, hogy az évek során elavult klímaberendezéseket modern, energiatakarékos modellekre cseréljük, ezáltal javítva az energiahatékonyságot és a lakók kényelmét…

STU Fitnessközpont Klímaszerelése és Szervizelése

Klímaszerelés során az volt a célunk, hogy olyan klímaberendezéseket telepítsünk, amelyek megfelelnek a terem nagy igénybevételének és a sportolók kényelmének. Rendszeres szervizelést is biztosítottunk a klímaberendezéseknek, hogy zavartalanul működhessenek…

Szolgáltatásaink

Stratégia & Innováció

Népszerű szolgáltatásaink

Örömmel mutatjuk be Önnek a legnépszerűbb klímaszerelő szolgáltatásainkat, amelyekkel otthona vagy vállalkozása kényelmesebbé és élvezetesebbé válik. Tapasztalt csapatunk készen áll arra, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtson Önnek, legyen szó új klímaberendezés telepítéséről, meglévő klíma karbantartásáról vagy javításáról.

Klímaberendezés Telepítés

Legyen szó otthonáról, irodájáról vagy vállalkozásáról, tapasztalt szakembereink biztosítják, hogy megfelelően telepített klímaberendezések segítségével élvezhesse a kényelmet és hűvös levegőt a forró nyári napokon. A klímaberendezések telepítését mindig az Ön igényeinek és az adott helyszín egyedi jellemzőinek figyelembevételével végezzük, hogy biztosítsuk a maximális hatékonyságot és kényelmet.

Klímaberendezés Karbantartás

A rendszeres klímaberendezés karbantartás létfontosságú annak érdekében, hogy klímája hosszú távon megbízhatóan és hatékonyan működjön. Szakértő csapatunk gondoskodik a klímaberendezés alapos tisztításáról, ellenőrzéséről és szükség esetén javításáról, hogy Ön nyugodtan élvezhesse a kényelmes klímát.

Klímaberendezés Javítás

Ha klímaberendezése bármilyen hibát vagy működési problémát mutat, ne habozzon, forduljon hozzánk! Tapasztalt szakembereink gyorsan és hatékonyan elvégzik a klímaberendezés javítását, hogy Ön minél hamarabb visszatérhessen a kényelmes hűvöshöz.

Energiahatékonysági Tanácsadás

Az energiahatékony klímaberendezések segítségével nemcsak kényelmesen élvezheti a klímát, hanem csökkentheti az energiafogyasztást és a számláit is. Szakértő tanácsadóink segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb és legenergiatakarékosabb klímaberendezést, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének.

Kérdése merült fel? Hívjon minket +36 20 286 0750

Elérhetőségeink

Lépjen kapcsolatba velünk

Székhely:

1126 Budapest Márvány u.

Telefonszám:

+36 20 286 0750

Email:

info@klimamester.hu

Közösségi felület

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le akciós weboldalainkról, iratkozz fel, hogy naprakész legyél.