Rólunk

Ismerj meg minket közelebbről! Ha lejjebb görgetsz, megismerhetsz minket, azokat az elkötelezett szakembereket, akik a tervezés és folyamatok mögött állnak, és akikkel együtt dolgozva vállalkozásod online jelenlétét fejleszthetjük.

„A siker titka nem a sorsunkban van, hanem azokban a döntésekben, amelyeket minden nap hozunk.”
– Tony Robbins

A jó pap holtig tanul...

Cégünk elkötelezett a kreativitás, minőség és ügyfélelégedettség iránt. Csapatunk szenvedéllyel tervez és fejleszt, hogy innovatív megoldásokkal segítse ügyfeleinket.

  • Vállalkozásunk szellemiségét áthatják értékrendjeink, céljaink, küldetéstudatunk.
    Azzal a szándékkal kezdtük el a Speedmarketinget, hogy értéket teremtve valódi segítséget jelenthessünk azoknak, akik minket választanak.
  • Hiszünk abban, hogy minőségi, lelkiismeretes és nem utolsó sorban kitartó munkával nagy sikereket lehet elérni szinte bármilyen körülmények között, legyen szó akár világgazdasági recesszióról vagy épp gazdasági fellendülésről.
  • Hiszünk abban a mondásban is, hogy a jó pap holtig tanul, ezért mi is folyamatosan képezzük magunkat, tanfolyamokon veszünk részt, hogy napról napra több értéket tudjunk teremteni munkánkkal.
 

Ezek a gondolatok persze nem egyik napról a másikra alakultak ki bennünk, sokkal inkább egy folyamat részeként, ugyanis több mint négy évet dolgoztunk együtt egy értékesítési csapat tagjaként,  ahol legalább egy tucatnyi,  több százezres képzéseken, szemináriumokon vettünk részt, és rengeteget tanultunk ez idő alatt a weblap fejlesztésről és a marketingről egyarànt.

Varga Gergely - Dömény Bálint

Egy megfigyelés azonban màr az elejétől kezdve ott motoszkált bennünk,
ráadásul az idő elteltével csak egyre erősebb értelmet kezdett nyerni, ami nagyjàból arról szólt, hogy “lehetne ezt erkölcsösebben,
etikusabban, több értéket adva is csinálni”. Persze beleszólási lehetőségünk a vezetőség döntéseibe nem volt, ezért ezeket a gondolatokat nem tudtuk a valóságba átültetni…egészen mostanáig!

Küldetéstudatunk pedig az, hogy igazolni tudjuk ezen értékek létjogosultságát!
Azt is gondoljuk,hogy egy olyan vállalkozó, vagy cég tulajdonosa aki hozzánk hasonló értékrenddel bír, ugyanúgy keresi a hosszútávú, kiszámítható és stabil partnerkapcsolatokat mint mi, ezért az elejétől kezdve nagy hangsúlyt fektetünk a hosszútávú együttműködésekre!

Elkészült oldalak
0 ✍🏼
Elégedett ügyfelek
0 😊
Több éves múlt
0

Korábbi partnereink

Büszkén mutatjuk be azokat a vállalkozásokat, akikkel korábban együttműködtünk, és akik hozzájárultak sikerünkhoz.

A referenciaoldalunkon <Munkáink> részletesen bemutatjuk az egyes projekteket, az elért eredményeket és a közös munka során kialakult sikeres együttműködéseket.

Visszajelzések

Már az elején lényegre törően megmondtad mire lehet számítani mit kapok mennyiért. Nem voltak rejtett költségek. Valamint a gyorsaságod . Mindig kitalálod amire gondolok még sokszor össze se áll a fejemben, de te már küldöd is. Saját ötleteid vannak, látszik hogy nagyon értesz hozzá. Azok a színek amiket ajánlottál a weblaphoz pl meg hogy így összeválogattad a termékek alapján hogy milyen szín illene, hát azt én az életbe ki nem találtam volna. Ezért is szólok még mindig neked bármi reklám anyagra is van szükségem mert amit én megálmodok 100%-osan azt te megvalósítod 110%-osan.

pastalanagyker_kep
B. A. Nagykereskedelmi forgalmazó

Nagyon szuper lett az oldal és annyira köszönöm fiúk! Rengeteg ötletem volt, mégsem tudtam pontosan elmondani, mit is szeretnék, de ez nem okozott gondot. Egyből egy rezgésre kerültünk és minden olyan lett, mint amilyet szerettem volna!

szcsenge_zensitivecoach
Sz. Cs. Meditációs coach

Köszönöm a gyors és precíz munkát! Kezdő vállalkozóként, nem szerettem volna mellékvágányokra jutni, ezért hálás vagyok amiért megtaláltalak titeket!

V. G. Vállalkozó

Mivel emberekkel foglalkozunk ezért mindennek zavartalanul, tökéletesen kell működnie, egy ilyen rendszerre volt szükségünk. Miután elkezdtük a közös munkát, mindig alaposan tájékoztattak a folyamatról és folyamatos egyeztetések mellett nagyon hamar elkészült az oldal.

B. G. Vállalkozó

Dolgozzunk együtt!

Valósítsuk meg együtt, amit elterveztél!

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le akciós weboldalainkról, iratkozz fel, hogy naprakész legyél.