Gyakori kérdések

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat a szolgáltatásainkkal kapcsolatban.
Ha még mindig van kérdésed, ne tétovázz, írj nekünk – örömmel segítünk!

A biztosíték egyrészt mi magunk vagyunk, másrészt pedig az írott megállapodás amit aláírunk. Ahogy azt fentebb olvashattad is a szerződés magában foglal egy olyan pontot, hogy garanciát vállalunk a munkánkra, tehát amennyiben a megrendelő nem elégedett, úgy maradéktalanul visszafizetjük az árat. Ezt azért mertük beleírni, mert nálunk elvi kérdés az, hogy ügyfeleink maximálisan meg legyenek velünk elégedve és hisszük, hogy másképp nem is érdemes ezt csinálni.

Minden egyes embernek, vállalkozásnak, cégnek más más igényei vannak, ezért ezeknek a megvalósításához mérten lehet szabni. Átlagosan egy egyszerű weboldal már 3 nap alatt elkészül.

Telepítünk webanalitikai eszközöket, hogy követni lehessen az oldal teljesítményét és látogatottságát.

Adunk tanácsokat és implementáljuk a szükséges technikai fejlesztéseket a weboldal sebességének növelése érdekében.

Az oldalt különböző böngészőkön és eszközökön teszteljük, hogy biztosak lehessünk a kifogástalan működésben.

Segítünk a jogi szempontok figyelembevételében, beleértve az adatvédelmi irányelvek, GDPR és más szabályozások betartását.

A megfelelő tudással, ha nem rendelkezel ezzel, akkor a csomagjaink megvásárlásával.

Segítünk a megfelelő domain név kiválasztásában, majd regisztráljuk azt a nevedre vagy segítünk a folyamatban, hogy te is megtudd csinálni.

Több szolgáltatóval is kapcsolatban vagyunk és annak megfelelően, hogy mennyire komplex weboldal készül, úgy választjuk ki az ár – érték arányban legmegfelelőbb tárhelyszolgáltatót. Ezt minden esetben javasolunk, de ha már rendezel tárhellyel, az is tökéletes.

Igen, minden egyes ügyfelünkkel célunk, hogy hosszútávú stabil együttműködést tudjunk fenntartani, ezért különböző szolgáltatásokat is kínálunk pl.: karbantartás, SEO optimalizálás, Google ADS hírdetés kezelés.

Ha online értékesítést tervezel, segítünk e-commerce megoldások kiválasztásában és integrálásában.

Igen, foglalkozunk arculat tervezéssel is, viszont időhiány miatt, csak keveseknek tudjuk ezt vállalni, akik külön kérik.

Biztosítunk egy támogatási csatornát, ahol gyorsan reagálunk és megoldjuk az esetleges hibákat.

Biztosítjuk a szükséges dokumentációt és segítséget a tranzícióhoz, és átadunk minden szükséges információt és hozzáférést, már az elejétől fogva.

Dolgozzunk együtt!

Valósítsuk meg együtt, amit elterveztél!

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le akciós weboldalainkról, iratkozz fel, hogy naprakész legyél.